beltéri burkolás

Magas szintű szaktudás, minőségi kivitelezés

HIDEGBURKOLÁS

TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL

A hidegburkolás során keményebb és ridegebb felületű anyagokat használunk, mint például a kőzetek.
Ilyen anyag a járólap, csempe, kő, stb.

Az utóbbi időben rengeteg új anyag és technológia jelent meg, és ezek szakszerű alkalmazásából, kivitelezéséből kifolyólag a hidegburkolás külön szakmává vált.
A legkülönbözőbb méretű és mintájú burkolóanyagok állnak rendelkezésünkre, melyek tulajdonságaiknak köszönhetően ezek a termékek számos területen használhatók. Így például konyhai munkalapok, hátfalak, mosogatótál, beltéri hidegburkolatok, kültéri homlokzati burkolatként, de akár bútorfrontok, és ez által komplett kerámia konyha is készíthető belőle.
A legtöbb termékcsalád és a belőle készült végtermék rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben.
Gazdag színkínálat és különleges struktúrák /kő, textil, fa, rozsdás vas./

Belső burkolás szakértelemmel
Modern beltéri burkolás

Mire fontos odafigyelni a hidegburkolás során?

A hidegburkolat elkészítésének magas minősége egyaránt függ a felhasznált anyagoktól, valamint a burkolás technikájától is. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy minden esetben olyan prémiumminőségű alapanyagokat használjunk, amelyek kifejezetten az adott célra készültek, és mindig a legkorszerűbb, az adott területen legmegfelelőbb technikát alkalmazzuk.


Az ideális burkolóanyag kiválasztásánál több szempontot is fontos figyelembe venni. A hidegburkolatok tekintetében egyaránt választhatunk mázas vagy máz nélküli kerámiát, illetve magas kopásállóságú greslapokat is. Fontos tudni ugyanakkor, hogy az alapanyag minősége nem csupán a minta egyediségén vagy a divatos designon látszik, de mérettartáson, illetve az egyenletes síktartáson is. Míg bizonyos esetekben az olcsóbb termékek is lehetnek látszólag mutatósak, úgy kizárólag prémiumminőségű kerámialapok esetében garantálható, hogy minden egyes darab azonos méretű lesz, és tökéletesen sima felületek képezhetők velük.

Beltéri burkolás profi technikával, első osztályú anyagokból

A hidegburkolatok kiválasztásánál a minőség mellett a funkcionalitásra is fontos kiemelt figyelmet szentelni. A kül- és beltéri burkolatok esetén más és más használati szempontoknak kell megfelelni, így míg kültéren elengedhetetlen az extrém kopásállóság és a nagyfokú vízállóság, úgy beltéren más típusú anyagokra lehet szükség. Éppen ezért mindig az adott helyiség funkciója szerint érdemes megválasztani a burkolóanyagokat, akár egy előszobáról, konyháról vagy fürdőszobáról van szó, segítve a költségek optimalizálását.


A profi kivitelezésű belső burkoláshoz mindemellett fontos, hogy magas minőségű aljzatkiegyenlítőket, megfelelő tartású gipszkartonelemeket, megbízható vízszigetelő anyagokat, modern csemperagasztót, penészálló fugázóanyagokat, rugalmas hézagkitöltőket vagy éppen a dilatálást segítő burkolatváltó profilokat és élvédőket használjunk.


A prémiumminőség mindig a részletekben rejlik, így az esztétikus megjelenés, valamint a szerkezetileg kifogástalan kivitelezés egyaránt elengedhetetlen. Keressen minket Ön is!

referenciák

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT!

No posts were found for provided query parameters.

Maxtiles prémium burkolás

Magas szintű szaktudás

Minőségi kivitelezés

Forduljon hozzánk bizalommal!

+36 70 334 6825

Call Now ButtonGyorshívás